K a r h u l a n  
Helluntaiseurakunta   

toiminta


Pyhäkoulu

"Tule ystäväksi näin,

kaveriksi nimittäin,
meillä yhdessä on hauskempaa"


Näin lauletaan eräässä lastenlaulussa. Tältä pohjalta on kiva käydä pyhäkoulussa, olemme ystäviä toisillemme ja samalla kuulemme opetuksia Raamatusta. Tämä tapahtuu useimmiten draaman keinoin tai kuvataulujan avulla. Käytämme myös Meidän jengi -opetuskirjasarjaa.


Meillä askarrellaan, maalataan, kuunnellaan musiikkia ja piirretään paljon. Laulut ovat yleensä Jippii-lauluja. Syömme myös yhdessä pienen välipalan.


Kokoonnumme ainakin kerran kuukaudessa, yleensä ehtoolliskokouksen aikana. Seuraa ilmoittelua Kulmakivi & Yhdysside -lehdessä, seurakunnan kotisivuilla ja Whatsapp- sekä Facebookryhmissa.


Tule mukaan tekemään ja kokeilemaan. Tule lasten kanssa tai ihan aikuisena ryhmään avuksi. Olet myös tervetullut pitämään pyhäkoulua.

Lasten kesäleirit

Lasten kesäleirit on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille.
Leiripaikkana on Kaarniemen toimintakeskus, Selkätie 351, 48800 Kotka kaarniementoimintakeskus.fi >>>

Kesäleiri 2024

Kotkan ja Karhulan Helluntaiseurakuntien järjestämä lasten kesäleiri 7-12 -vuotiaille pidetään Kaarniemen toimintakeskuksessa 16. - 19.7.2024.
Luvassa on vauhdikasta menoa, mukavaa yhdessäoloa, ulkoilua, uimista, saunomista ja raamiksia. Leirimaksu on 60€/lapsi (sisarus 40€).


Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja leirille otetaan max. 50 lasta. Jos ilmoittaudut, etkä pääsekään tulemaan, niin ilmoita esteestä heti, että saamme varasijoilta seuraavan henkilön. Ilmoittautuneille lähetämme linkin esitietolomakkeeseen ja leirikirjeen, mistä selviää leiriohjelma ja mitä varusteita leirille tulee ottaa mukaan.
Huoltajan lähettämä ilmoittautuminen vain sähköpostitse 1.5. - 16.6. mix-leiri(at)outlook.com  
Varsinainen ilmoittautuminen vaatii esitietolomakkeen täyttämisen. Saat linkin vastauksena sähköpostiisi.
Tiedot sähköpostiin:
- sähköpostin aihe: Kesäleiri 2024
- lapsen nimi, ikä ja osoite
- huoltajan nimi ja puhelinnumero


Tiedustelut: mix-leiri(at)outlook.com  tai Laura: 044 305 4912 (viestillä)
Tervetuloa leirille!


Kansainvälinen toiminta - International

Seurakuntaamme ovat lämpimästi tervetulleet maahanmuuttajat ja muut ulkomaataustaiset.

Les immigrants et autres personnes d'origine étrangère sont chaleureusement les bienvenus dans notre congrégation.


Lähetystyö ja kehitysyhteistyö

Seurakuntamme alkuvuosista lähtien olemme tehneet lähetystyötä ja kehitysyhteistyötä eri muodoissa. Tällä hetkellä tuemme Fidan toimintaa (Lisätietoa löytyy täältä: www.fida.info) ja sitä kautta olemme mukana tekemässä hyvää ympäri maailmaa. Lisäksi erityisesti sydämellämme on Thaimaa, jossa seurakuntamme lähetit työskentelevät tällä hetkellä.


Kids´Action

Kids´Action Night

Eri puolella Suomea ja myös Ruotsissa toimii eri seurakuntien järjestämät Kids' Action Night- toimintaillat.


Seurakunnassamme järjestetään Kids`Action Night 7-12 -vuotiaille kerran kuukaudessa perjantaina klo 18-20.  Ohjelmassa on aina mielenkiintoista Raamatun opetusta, musiikkia, arvonta ja iltapala. Toimintapisteitä on monipuolisesti ja vaihtelevasti mm. askartelua, pelejä, kilpailuja, ihomaalausta tai kynsikoristelua, polkuautoilua, bingo, arvausta, kavereita, yhdessä oloa, yllätyksiä. Iltoihin on vapaa pääsy.


Ilta on suunnattu 7-12 -vuotiaille lapsille, mutta illan keskeisin henkilö on Jeesus, jonka hyvyyttä, rakkautta ja tuntemista haluamme kaikille välittää.


Kids´ Action Night illat Karhulan Helluntaiseurakunnassa keväällä 2024: